(952) 920-6543
Contact Us
Home Location : Golden Valley, MN
Home Built : 1950
Photographer : Joy Watson, Momento Images

Summary :

This client hated that their kitchen was out-dated and felt remote from adjacent living & dining rooms. They wanted cooking space, more storage, and interaction with family – all while making a striking impression! Answering their need, we completely remodeled this clients’ kitchen and first floor.

We connected the kitchen and dining room by removing a wall and carried the peacock green countertop through to the new curved peninsula for casual dining. The old built-in partition cabinets between the dining and living room were removed. In addition, textured popcorn ceilings were scraped smooth and new pendant and recessed lights were added. New paint and red oak hardwood flooring unifies and appears to enlarge the kitchen, dining, and living room area.


Awards & Achievements :

See other projects we did on this home :

WordPress Video Lightbox Plugin